Как да Усъвършенствате Своето Тяло

Светлинното тяло в нулевата точка

Сен Жермен - 22.05.2015 г.

За пореден път ви приветствам, мили мои приятели, и продължавам да разкривам пред вас Тайните на Вселената. На въпроса ви за усъвършенстването на външната обвивка /тялото/, за да не старее и да не се разболява, да бъде красиво, стройно и хармонично, ще започна отговора си по следния начин: не се опитвайте да търсите рецепти извън себе си. Те се намират вътре във вас, в така наречената „нулева точка”. Вие сте микрокосмос, всичко е във вас и вие сте във всичко. Вие повтаряте строежа и структурата на Мирозданието и Вселената. „Каквото горе, това и долу”. Намирайки тази точка вътре в себе си, своето Ново съзнание, разум, душа и дух, сами започвате, със своите усилия, със своето творческо начало да сътворявате и да усъвършенствате това, което ви е необходимо. А е необходимо в този период от време, в условията на Квантовия Преход в друга измерност също ново, тяло, което досега не е съществувало, с други светлинни и енергоинформационни параметри. Такова тяло вие никога още не сте имали във времето на съществуване на тази планета, нови енергии, ново съзнание, а също и нови характеристики, съставляващи заобикалящия ви и постоянно променящ се свят. Всичко е ново, а най-главното е, че е неповторимо и индивидуално. Вие сте творец на тялото си, то ще ви слуша и ще бъде управлявано от вас, с вашето съзнание и разум. Вие сте включили в себе си Твореца и Създателя, така че сътворявайте с Него удобно хранилище – храм за душата си и духа. Това ще бъде първият ви духовен дар за вас самите, та нали без него на тази планета не би могла да се намира душата ви. Така че постройте го с намеренията си, с мисълта си и мисъл формите, със своите, присъщи само на вас, енергоинформационни съставящи.

Вие се научихте да рисувате картини, да бъдете дизайнер на своя живот, така че защо да не нарисувате с вътрешното си виждане и мисъл желания образ на външната си обвивка, придавайки й съвършенство и хармония, красота и изящество. Нали времето се забърза двойно, така че изпълнението на намисленото от вас също ускори своите темпове. И така, как да направите тялото си съвършено и неостаряващо? Как да създадете онази Идеална Матрица, която да послужи и като скелет на бъдещата красота? Само не е нужно да мислите по старому – диети с ограничения, фитнес с часове, занимания със спорт и т.н. Всичко това остана в старите, понякога изморяващи ви енергии. В сегашно време е нужно да използвате напредналите технологии на Духовния свят, силата на своята психична енергия във Фините планове, силата на мисълта и волята. Истинската Вяра – това е ключовата дума, която ще ви помогне в съвременния свят. Това е ключът, който ви отваря вратата към Рая, към Фините светове на съзнанието, разума, душата и духа. Без Вяра в своя Божествен Космически произход този свят е недосегаем. Целият процес на сътворението на новото трябва да преминава леко, свободно и радостно, а също и с вдъхновение, въодушевление и Любов.

И така, скъпи, започваме да сътворяваме себе си и своето ново съвършено тяло. Как мислите, може ли да отслабнете, да се поправите, без да съблюдавате диета? Може, защото ако сте балансирани, то и апетитът ви ще започне да намалява, отпада необходимостта често да приемате храна. След това постепенно, премахвайки предишните навици и вкусови привързаности, започвате да се храните с прана, която ви доставя не по-малко, а много повече удовлетворение и удоволствие, отколкото получавате от органичната и даже от растителната храна. Предимствата на праничното хранене са много повече, отколкото всяко друго, затова няма и да ги изброяваме. Така че, как да намерим в себе си онази точка на баланс и да започнем да сътворяваме новото си тяло? Вие вече знаете, скъпи мои, че нашият свят е многоизмерен и има множество различни нива и полунива. Многоизмерно е и вашето вътрешно Аз, вместявайки в себе си много различни светове на различни форми и не форми на съществуването на вашия разум и съзнание. Така че как да се научите да използвате Многоизмерното си Аз с множество портали – входове и изходи между световете? Какво може да се почерпи оттам в момента тук и сега на този свят? Как да съвместите тези измерения и да използвате всички потенциали и възможности за сътворението на своето ново тяло? Нали вие ставате носители на Свръхнови звукови честоти и Светлина.

А този въпрос се решава много просто и много сложно едновременно, тъй като изисква определени Знания в областта на духовните съставляващи на всички наши тела. А най-главното – това е Доверието в този Нов процес на сътворението. Нали всички фини тела са неразривно свързани с физическото проявление на тялото и, може да се каже, че се явяват негово продължение и управител. Така че, къде да намерите тази „нулева точка”, къде е разположена тя, а може би и това няма пространствено – времево значение, а съществува навсякъде? И това навсякъде – това вече не е материя, а по-скоро светът на Духа? Ще се съгласите ли с мен, скъпи мои приятели, че тази точка не се намира в различните вълнови потоци, а е по-скоро в неутрална зона? Където съзнанието на човека е уравновесено, хармонизирано, възприемането на света става без разделение на дуално двойнствено виждане на всички процеси и събития, ставащи в него? Неутралността е навсякъде и във всичко, без осъждане, критика, а само работа вътре в себе си и над себе си. Това е, с което е необходимо да се занимавате в настоящото време. А по-нататък ще се решават задачи според постъпленията, промените и усъвършенстванията на външния свят, в по-тесен вид свързани с вас.

С това завършвам уводната част на нашата лекция и ще продължа разкриването по тази тема след осмислянето на тази информация и възможното озарение на всеки от вас.

Ваш Сен-Жермен

Приела: Татяна Мироненко

Източник







Прочети още:



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments